Pozdrav,
kako me Luka lijepo zamolio da napišem kako je bilo, evo dvije riječi i par fotki.
Iako nas se sakupilo svega dvanaestak -obzirom na okolnosti - svi smo jako zadovoljni. Prostor je dojmljiv.
To je nova potpuno opremljena zgrada za co-working koja je stavljena na raspolaganje mladim šibenskim IT firmama za parsto kuna mjesečno, Svaka im čast na tome. Više ovdje: https://trokut.eu/
Čini mi se da je većina sudionika nova u svemu i da su došli naučit nešto više o blockchain tehnologiji i kriptovalutama.
Ja sam iz Zadra došo na poziv kolege Šimuna koji u tom prostoru radi u blockchain developmentu, ali ne znam detalje. Dogovorili smo se da ćemo napraviti Telegram grupu kako bismo se predstavili i povezali, ali evo, još grupa nije zaživjela pa se i ne sjećam tko je tko iako smo se svi kratko predstavili.
Nakon prezentacije domaćini su potaknuli zanimljiv nevezani razgovor unutar teme kroz koji smo saznali neka iskustva kolege koji je bio validator u Polkadot te razne izazove kripto developera. Drugi nam je kolega prenio neke zanimljivosti iz žive Berlinske kripto scene obzirom da je dugi niz godina gore živio i radio (u blockchainu).
Iako nas nije bilo puno, bilo je baš sadržajno, ugodno i opušteno.
Dobar dio druženja se odvio i uz besplatno pivo 😄
Sva očekivanja su ispunjena. Najbolje od svega je što su domaćini najavili održavanje ovakvih meetupa jednom mjesečno.
Sretna je okolnost da arhitektura prostora dopušta održavanje ovakvih događanja uz poštivanje propisanih mjera.
Još čekamo najavu sljedećeg meetupa, vjerujem tek nakon praznika.
Vedran Mijatović